Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!

kermadesign

kermadesign

Panelerkélyek gyorsan, egyszerűen, mutatósan!

2020. május 28. - Kerma

 

Aki panelben él és rendelkezik egy kisebb erkéllyel az igazán tudja, mennyire jó érzés reggelente a kávét kint fogyasztani, vagy ha jobb az idő akkor egy könyvvel, magazinnal kiülni. A kopár beton és fém részeket azonban gyorsan, egyszerűen feldobhatjuk - nem kell hozzá más, csak egy kis kreativitás!

A betonfalakat könnyedén feldobhatjuk különböző falpanelekkel - érdemes olyat választanunk, ami nemcsak dekoratív jellegű, hanem tartós és bírja a hőt, továbbá nem fakul. Divatos manapság téglamintákban, famintákban gondolkozni, de ha ennél kicsit nagyobb teret adunk magunknak, akkor akár geometrikus, 3D felületű falpaneleket is felhelyezhetünk a nagyobb siker érdekében.

A Stikwall falpanelek kemény műgyanta bevonatuknak köszönhetően igazán strapabíróak. A Slate-Lite ultravékony kőfurnér lapok pedig masszív, több centi vastag kőtáblák érzését és megjelenését keltik. A Kőhatású dekopanel egy természetes anyagokból készülő, felületi kvarc erősítésű díszburkoló anyag, aminek tapintása a valódi kőlapok felületét idézi.


További ok, amiért érdemes a falpaneleken gondolkoznunk, hogy könnyen kiszámolható, mennyire is lesz pontosan szükségünk. Egyszerű, saját magunk által is végezhető ragasztással fixen feltehetjük, nem igényel szakértelmet. A Kerma Designnál nemcsak abban nyújtanak segítséget, hogy mi lenne a legideálisabb választás az erkélyünk dekorálásra, hanem helyben a ragasztót is meg tudjuk venni, így két legyet üthetünk egy csapásra! Bőséges választékkal mindenki megtalálja a számára leginkább tetszőt, az ár-érték aránya pedig abszolút pénztárcakímélő.

A padlót bevonhatjuk akár műfűvel is vagy néhány gyékényszőnyeggel. Virágosládákkal, élő vagy művirágokkal, kis asztallal és székkel, vázával - amihez az adott az elég hely, csak a képzelet szab határt! Mesés hangulatot ad, ha LED-es izzókkal dekoráljuk az erkély korlátját - nyári estéken egy üveg borral és egy jó társasággal igazi élménnyé válik!

További ötletekért keressék fel Pinterest oldalunkat vagy látogasson el honlapunkra!

Információért forduljon hozzánk bizalommal az info@kerma.hu email címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://kermadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr315727118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

narancsgep · https://pr-cikk.hu/ 2023.07.04. 10:36:57

feldobta volna a posztot néhány szép fotó
süti beállítások módosítása